elk schilderij heeft een boodschap

Volgens kunstenaar Otto Roona heeft elk schilderij een boodschap. Dit laat hij dan ook zien in zijn expositie met de titel ‘Elk schilderij is een boodschap’. Deze expositie is van 2 tot en met 29 februari te bewonderen in het gemeentehuis in Dalfsen, tijdens de openingstijden.

Otto Roona schildert al zijn hele leven en gebruikt hierbij veel pasteltinten. Hij noemt zijn werk in pasteltinten “Kijkgedichten”. Zijn werk is vooral figuratief en opgebouwd uit kleinere kleurvlakken. Otto Roona exposeert zijn schilderijen heel bewust, hij wil ze niet verkopen. Roona: “Het is belangrijk dat het schilderij andere mensen wat zegt. Kunst is communicatie. Ieder schilderij is een boodschap.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.