eerste prijs voor vrijetijdspark beerze bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten is woensdagochtend tijdens de Vakantiebeurs uitgeroepen tot ‘Alan Rogers Beste Familie Camping’. Alan Rogers is één van Europa’s grootste organisaties op het gebied van kampeergidsen. Daarnaast maakt het vrijetijdspark in Beerze deze week nog kans op de titel Vakantiepark van het jaar 2012 van de Kids Vakantiegids en de titel Superplatz van de Duitse ADAC.

Eigenaar van Beerze Bulten Gerrit-Jan Hagedoorn is erg verguld met de Alan Rogers Familie Camping Award. “Alan Rogers is één van Europa’s grootste organisaties op het gebied van kampeergidsen en we zijn verkozen uit meer dan 2800 Europese kwaliteitscampings. De prijs is tot stand gekomen door de meningen van zowel inspecteurs van Alan Rogers, het hoofdkantoor en de mening van alle lezers. Wij zijn zeer trots dat wij uit zo’n groot aantal kwaliteitscampings zijn uitgeroepen tot de Alan Rogers Beste Familie Camping!”, aldus Hagedoorn.

Op de Vakantiebeurs wordt ook bekend welk vakantiepark de titel “Kids Vakantiepark van het jaar 2012” ontvangt. Kidsidool Ralf Mackenbach zal deze prijs van de Kids Vakantiegids overhandigen aan één van de genomineerde vakantieparken. De andere genomineerden in deze categorie zijn Landal GreenParks en Roompot vakanties. Op de genomineerden kon de afgelopen tijd gestemd worden via de website van Kids Vakantiegids. Hagedoorn: “De andere genomineerden zijn toch niet de minsten, we zijn erg trots dat wij als zelfstandig vakantiepark met unieke faciliteiten zoals Spa, Wellness en Fun en het Giga Konijnenhol ook voor deze prijs genomineerd zijn. Hiermee gaan we vol vertrouwen het komende seizoen in.”

Als klap op de vuurpijl maakt Beerze Bulten op vrijdag 13 januari op het campinggala in Stuttgart kans op het predikaat Superplatz van de Duitse ADAC, één van de meest toonaangevende toeristenorganisaties van Europa . Hagedoorn: “Deze prijs hebben we al eerder gewonnen, maar hij blijft erg bijzonder dus we hopen dat we er weer bij zitten. Om de waardering Superplatz te verkrijgen en te behouden, moeten de campings voldoen aan strenge criteria, waaronder luxe voorzieningen en ruime kampeerplaatsen die tegemoet komen aan de hoge kwaliteitseisen van de gasten. Het predikaat Superplatz is voor veel kampeerders, niet alleen voor Duitse, een belangrijk en vertrouwd keurmerk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.