eerste overwinning dames hypotheekgroep flash

De dames van de Hypotheekgroep Flash speelden zaterdag 28 januari tegen de hekkensluiter van de derde divisie A: Ritola dames 1 uit Zuidlaren. Flash staat zelf één plek hoger dan de dames uit Zuidlaren, dus winst was zeker nodig om uit de degradatie zone te klimmen.

Met net een trainerswisseling achter de rug, begonnen de Nieuwleusense dames de wedstrijd toch wat onwennig. Een aantal persoonlijke fouten maakten dat de dames aan het begin van de set tegen een achterstand aan keken. Maar de gedrevenheid van de dames van Flash kreeg de overhand en ze wisten de set zakelijk af te sluiten met 25-18.

In de daarop volgende sets was het voor Flash belangrijk de concentratie vast te houden en het spel van de eerste set te continueren. De dames deden dat zeer goed. Op een goede passing met daarna een harde aanval of een tactisch gescoorde bal, hadden de dames uit Zuidlaren weining antwoord. Daardoor wist Flash de volgende drie sets naar zich toe te trekken (25-20, 25-23, 25-22) en daarmee de wedstrijd met 4-0 winst af te sluiten.

Met deze winst is Flash weer aangesloten bij de onderste teams in de derde divisie. Zo vechten ze weer voor het behoud van een plek in de derde divisie. De komende wedstrijden zijn erg belangrijk om die aansluiting te houden. Zaterdag 4 februari spelen de dames van Flash om 15.00 uur uit tegen Veracles dames 3 in Groningen. Veracles staat één plek boven Flash, dus het is van groot belang dat ze de punten binnen gaan slepen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.