Home / archiefcentraal / drie koningen in klankbeeld

drie koningen in klankbeeld

Cultureel Café Dalfsen en Brugconcerten geven samen een concert dat in diverse opzichten uniek mag heten. In dit concert worden muziek, beeld en poezie met elkaar verbonden. Als gevolg van deze samenwerking ontwikkelt zich een artistieke meerwaarde, die de bezoeker een extra beleving bezorgt.

De uitvoerenden: Ingeborg van Breugel, kunsthistorica; zij toont fresco’s van de beroemde Italiaan Benozzo Gozzoli. Gerard Zuyderhoff, professioneel musicus en voordrachtskunstenaar; hij draagt gedichten voor van T.S.Eliot, Joseph Brodsky en Willem Wilmink. Reharvoce, een professioneel muziekgezelschap uit Utrecht onder leiding van Herman Mussche; brengt werken ten gehore van Monteverdi, Scarlatti en Vivaldi.

Zowel Van Breugel, Zuyderhoff en Mussche hebben een speciale band met Dalfsen: zij hebben er alle drie gewoond en/of gewerkt cq wonen er nog (Zuyderhoff) en voelen zich sterk verwant met Dalfsen. Het concert vindt plaats in de hal van het gemeentehuis in Dalfsen. Verdere gegevens: uitvoering op 13 januari, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.15 uur. Entrée is 10 euro. Telefoon: 0529-432200 of email kaartencultureelcafe@gmail.com

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.