drents streekcabaret in ommen

Boezemvrienden Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer zongen in september 1985 voor het eerst samen als het duo Harm en Roelof. Ruim 25 jaar later zijn ze nog steeds een succesvol duo. Op vrijdag 10 februari staan ze om 20.15 uur in Theater Carrousel in Ommen met hun jubileumvoorstelling. Met aansprekende Drentse teksten die met zorg zijn geschreven en vooral het uitbundige plezier dat deze heren uitstralen, heeft het duo in de afgelopen 25 jaar vele duizenden mensen geraakt.

Met hun actuele onderwerpen blijven Harm en Roelof bij de tijd en hebben ze mede bijgedragen aan de bewustwording van het feit dat streektaal niet per definitie plat hoeft te zijn. In het jubileumprogramma komen op een bijzondere manier de hoogtepunten van de afgelopen kwart eeuw aan de orde. Loebas ontmoet de mooiste meid van Slien, de alter-ego’s Jans en Geert blikken terug en Harm en Roelof zelf kijken ook alvast vooruit, zingend, pratend, lachend en improviserend.

Kaarten á 16 euro zijn verkrijgbaar op www.theatercarrousel.nl, mail naar info@theatercarrousel.nl of bel 06-20691091. Ook kun je kaarten kopen bij de VVV Ommen via 0529-451638. De kassa van het theater is drie kwartier voor aanvang van de voorstelling open voor verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.