diverse snertlopen en nieuwjaarsrecepties

Bij diverse sportclubs is er aanstaand weekend volop bedrijvigheid. Bij vv Mariënberg kun je meedoen met de snertloop op sportpark Westerpark. Om 12.15 kan er op het sportpark gelopen worden, terwijl rond de klok van 13 uur de 5 en 10 km van start gaat. Aansluitend om 15.00 uur is er de nieuwjaarsreceptie waarbij enkele leden in zonnetje worden gezet vanwege 25 of 40 jaar lidmaatschap. Daarnaast zullen er vier actieve vrijwillgers geridderd worden tot lid van verdienste. Bij SC Lemele is er eerst een zaalvoetbaltoernooi voor senioren en dames in de sporthal. Deze begint om 12 uur. Na 16 uur gaat het gezelschap naar de kantine voor de receptie. Bij OZC in Ommen is van 14 tot 17 uur een gezellige nieuwjaarsreceptie in de kantine, waarbij net als vorig jaar weer enkele leden in het zonnetje worden gezet. Bij de Tennisclub is er tussen 16.30 en 18.30 een gezellige receptie. Voor leden die van beiden lid zijn is het te combineren. Zondagclub OVC’21 heeft zondag om 12.00 uur de jaarlijkse snertloop, waarbij de snert niet zal ontbreken. De nieuwjaarsborrel begint om 14.00 uur, waarbij ook enkele jubilarissen gehuldigd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.