Home / archiefcentraal / dinie altena 25 jaar lid vorie vana

dinie altena 25 jaar lid vorie vana

Tijdens de jaarlijkse uitvoeringen van toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld is Dinie Altena gehuldigd voor haar 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Dinie werd zaterdagavond 14 januari na afloop van het toneelstuk door regisseur Chris Stuut in het zonnetje gezet. Chris bedankte Dinie voor haar inzet als speelster en als bestuurslid van Vorie-Vana en hoopt dat ze nog vele jaren haar rol bij de vereniging mag vervullen. Als dank werd haar een cadeau aangeboden in de vorm van een spiegel met inscriptie en natuurlijk ontbraken de bloemen niet. Alle spelers feliciteerden Dinie met haar jubileum en gingen met haar op de foto.

Maar er was nog meer te vieren tijdens de laatste uitvoeringsavond van Vorie-Vana: ook Jeanet Schukkert werd in de bloemen gezet, vanwege haar verjaardag.

Voorzitter Berend Jan Schuldink was een blij man, aangezien de toneelvereniging twee avonden in een volle Voorveghter mocht spelen. De spelers in het toneelstuk Komkommertied van Herman van der A. zorgden voor een toneelspel met veel hilarische momenten.

Vorie-Vana kan terug kijken op twee zeer geslaagde toneelavonden met een dankbaar publiek, dat de toneelspelers met een staande ovatie beloonde.

Op zaterdag 11 februari speelt Vorie-Vana in Ons Centrum in Vroomshoop.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.