Home / archiefcentraal / dikke winst van mizuwaai op kwiek

dikke winst van mizuwaai op kwiek

De eerste helft hield Kwiek het hoofd nog wel koel, in de tweede helft werden ze helemaal zoek gespeeld door MizuWaai uit Dalfsen dat met 37-18 won. Je kunt daarin het grote verschil in beleid zien. MizuWaai investeert in goede, maar ook dure speelsters. Kwiek zegt dat de eredivisie mooi is, maar dat een derde van de spelers uit eigen jeugd moet komen.

MizuWaai staat op dit moment tweede met 20 uit 12. De nummer een Westfrieland SEW speelde een wedstrijd meer en heeft ook twee punten meer. SEW won trouwens met een doelpunt verschil van Kwebbel E&O en had dus dit weekend al bijna Dalfsen naast zich moeten dulden.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.