Home / archiefcentraal / derde wedstrijd crossloopcompetitie

derde wedstrijd crossloopcompetitie

ACO van Elderen houdt de derde wedstrijd van de ACO crossloopcompetitie van dit seizoen. Er wordt 21 januari gestreden op 4 verschillende afstanden: 1500 meter start om 13.00 uur; 2500 meter start om 13.15 uur; 5 kilometer start om 13.45 uur en de 10 kilometer start om 14.30 uur. Na deze wedstrijd zal het klassement definitievere vormen aan gaan nemen.

De crossloop van ACO van Elderen heeft een parcours, dat geschikt is voor de wedstrijdloper maar zeker ook voor de recreatieve loper. Inschrijven is mogelijk tot een half uur voor de start van de desbetreffende afstand in het clubgebouw van ACO op het sportpark Westbroek in Ommen, hier zullen ook alle afstanden van start gaan. Het parcours voert grotendeels door het Ommerbos. Bij de finish ontvangt men een cosumptiebon. Meer informatie op www.acovanelderen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.