Home / archiefcentraal / de dietist en dieetvergoeding in 2012

de dietist en dieetvergoeding in 2012

Voordeel hiervan is dat je geen eigen bijdrage hoeft te betalen.

Als je een bezoek wilt brengen aan de diëtist kijk dan even de polis na of neem contact op met de zorgverzekeraar. Voor mensen met Diabetes Mellitus is het een ander verhaal. Voor diabeten wordt de diëtist namelijk wel vergoed vanuit de basisverzekering, dit gaat niet ten koste van de wettelijke eigen bijdrage. Hierover zijn afspraken gemaakt in regionale samenwerkingsverbanden. Voor mensen met COPD en Chronisch Vasculair Risico Management (Hart- en Vaatklachten) zal dit op termijn ook gaan gelden, maar op dit moment is dat nog in onderhandeling. De verwachting is wel dat hier binnenkort een akkoord over komt.

Voor een bezoek aan de diëtist heb je geen verwijzing meer nodig. De diëtist is namelijk vrij toegankelijk. Zorgverzekeraar CZ wijkt hier nog van af. Voor vragen kun je bellen met Daniëlle Westerman 0529-480790 of ga voor meer informatie naar www.westermandieetadvies.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.