Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom jaar van inleveren

de 10 verschillen rondom jaar van inleveren

Wie daarin een teken van waarheid ziet kan gemakkelijk depressief worden. Een goed medicijn daartegen is dan een toekomstvoorspelling bij een waarzegster. Zij laat jou delen in haar licht en voorspelt je een zorgeloze toekomst. Daarna stap je een paar spaarcenten lichter de toekomst met blij gemoed tegemoet.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.