Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom ja nuari

de 10 verschillen rondom ja nuari

‘Gelegenheid maakt de dief’ is een oud gezegde dat staat als een huis. Het betekent dat de situatie bepalend voor ons handelen. In een januarimaand zonder sneeuw en ijs maakt de jeugd dan maar gebruik van andere mogelijkheden van het moment om zich uit te leven. En de tekenaar van licht actuele zoekplaatjes maakt daarvan op zijn beurt weer gebruik voor een prent met de woordgrap ‘Ja . . nu . . ari . . . . . ‘

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.