dalfser acrogymnasten naar wk

Nu voegt zus Lianne zich hier ook bij. Na drie spannende wedstrijden met 3 prima oefeningen heeft Lianne met haar partners Doreen Postuma uit Apeldoorn en Romy Holtvluwer uit Ommen laten zien dat ze op het allerhoogste niveau mee kunnen draaien.

Het bleef tot het laatst toe spannend. Er waren 4 teams in hun categorie. Per categorie konden maar twee teams een ticket bemachtigen voor de Wereldkampioenschappen. In april vertrekken zij samen met nog 3 andere teams van WRZV/Landstede Sportacrobatiek uit Zwolle naar de Wereldkampioenschappen in Florida.

Naast Lianne, Leon en Juliët hebben zich ook de Dalfser Acrogymnasten Stephanie Luka, Mark Witvoet en Maja ter Steege geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.