Home / archiefcentraal / dalfsen zingt

dalfsen zingt

‘Dalfsen Zingt’ is in november 1996 met een eerste samenzangavond van start gegaan. Ter gelegenheid hiervan houdt de werkgroep een jubileum-zangavond op zaterdagavond 28 januari. Voor deze avond is medewerking verkregen van het Gereformeerd Gemengd Koor ‘De Lofstem’ uit Rouveen en het Jong Gemengd Koor ‘Immanuel’ uit Urk. Burgemeester Han Noten zal op de jubileumavond het openingswoord doen en er zal een CD opname van de koor- en samenzang worden gemaakt door stichting Luisterpost.

De Lofstem is onder leiding van de bekende organist en componist Harm Hoeve uitgegroeid tot een regionaal kwaliteitskoor met bijna honderd leden. Samen met het Jong Gemengd Koor Immanuel uit Urk zijn ze regelmatig te horen op Nederland Zingt en treden ze op in binnen- en buitenland.

De koor- en samenzang van de jubileum-zangavond wordt begeleid door Jorrit Woudt, bijgestaan door trompettist Maurice van Dijk. De werkgroep verwacht veel belangstelling voor de zangavond en daarom vindt het plaats in de Grote Kerk op het Kerplein in Dalfsen.

De Grote Kerk beschikt over een goede akoestiek, waardoor de kwaliteiten van de koren en begeleiders tot hun recht zullen komen. De liederen voor de samenzang zijn gekozen uit diverse liederenbundels.

De zangavond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Voor vervoersproblemen kunt u bellen met Tiny Mol, telefoonnummer: 0529- 431216. Voor meer informatie over Dalfsen Zingt kunt u contact opnemen met Gerrit Heinen, telefoonnummer: 0529 – 431206.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.