dalfsen bezoekt twee nieuwleuser bedrijven

or het college van Dalfsen en de lokale ondernemers een gelegenheid zich op de hoogte te stellen van actuele ontwikkelingen en opinies.

Ondernemers uit de gemeente Dalfsen stellen het op prijs om in de eigen bedrijfsomgeving hun bedrijf te presenteren. Deze signalen krijgt het college van B&W bijvoorbeeld via de jaarlijkse bedrijfscontactavond en bijeenkomsten van ondernemerskringen. De bezoeken aan bedrijven binnen de gemeente Dalfsen worden maandelijks afgelegd.

In economische tijden als deze wordt bij de bedrijfsuitoefening veel van ondernemers gevraagd om de omzet op peil te houden, en bij onder druk staande winstmarges, de productiekosten en kosten van bedrijfsvoering onder controle te houden. Voor het college is het interessant om te horen op welke wijze hierop door individuele bedrijven wordt ingespeeld met creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.