creatief schilderen

Stichting Vechtgenoten in Ommen biedt de mogelijkheid om op vier dinsdagavonden creatief te gaan schilderen onder leiding van Gerda Becker-Huisman. Creatief schilderen is een ontdekkende manier om jezelf beter te leren kennen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te mogen doen, iedereen schildert op zijn of haar eigen unieke manier en dat is vanzelf goed.

De eerste schilderavond heeft plaatsgevonden op dinsdagavond 17 januari. Dinsdag 24 januari is de tweede avond. Op 7 en 14 februari zijn de twee overige schilderavonden, de inhaaldatum is op dinsdag 28 februari. Aanvang van de avond is 19.30 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. De avond wordt voorzien van koffie en thee en eindigt om 21.30 uur. De kosten zijn zestig euro per persoon voor vier avonden, inclusief het materiaal.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpati├źnten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.