Home / archiefcentraal / creatief schilderen

creatief schilderen

Stichting Vechtgenoten in Ommen biedt de mogelijkheid om op vier dinsdagavonden creatief te gaan schilderen onder leiding van Gerda Becker-Huisman. Creatief schilderen is een ontdekkende manier om jezelf beter te leren kennen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te mogen doen, iedereen schildert op zijn of haar eigen unieke manier en dat is vanzelf goed.

De eerste schilderavond heeft plaatsgevonden op dinsdagavond 17 januari. Dinsdag 24 januari is de tweede avond. Op 7 en 14 februari zijn de twee overige schilderavonden, de inhaaldatum is op dinsdag 28 februari. Aanvang van de avond is 19.30 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. De avond wordt voorzien van koffie en thee en eindigt om 21.30 uur. De kosten zijn zestig euro per persoon voor vier avonden, inclusief het materiaal.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / creatief schilderen

creatief schilderen

Het Vechtgenotenhuis biedt de mogelijkheid om op vier dinsdagavonden creatief te gaan schilderen onder leiding van Gerda Becker-Huisman. Creatief schilderen is een ontdekkende manier om jezelf beter te leren kennen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te mogen doen, iedereen schildert op zijn of haar eigen unieke manier en dat is vanzelf goed!

De eerste avond is op 17 januari. De overige schilderavonden vinden plaats op 24 januari, 7 en 14 februari. Op 28 februari is er een eventuele inhaalavond. Het schilderen begint om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.15 uur en de avond eindigt om 21.30 uur. Er is koffie en thee. De kosten voor vier avonden bedragen 60 euro per persoon, inclusief het materiaal.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.