Home / archiefcentraal / classic party bij usv nieuwleusen

classic party bij usv nieuwleusen

Zaterdag 21 januari viert voetbalclub USV uit Nieuwleusen haar 82ste verjaardag in evenementencomplex de Deel in Nieuwleusen. Volgens de organisatoren belooft het een spetterende avond te worden, mede dankzij de terugkeer van de fameuze playbackshow. De avond is omgedoopt tot ‘Classic Party’. De band Reflex zal, na de playbackshow en de traditionele verloting, met klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 zoveel mogelijk bezoekers op de lichtgevende dansvloer proberen te krijgen.

Als extra service zet USV haar bekende dubbeldekker in om bezoekers naar de Deel te vervoeren. De opstapplaatsen zijn de Grote Markt, het zwembad, de C1000 en bakkerij Timmer. Op de website van de vereniging staan de opstaptijden. De zaal gaat om 19.30 uur open, entreekaarten zijn zaterdag nog verkrijgbaar aan de kassa van de Deel.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.