cibap vakschool zoekt creatief talent

. Voor Noord Oost Nederland is het Cibap in Zwolle dé mbo op dit gebied.

Docenten en studenten verzorgden de afgelopen periode tal van activiteiten die bezoekers kunnen doen of bekijken tijdens de Open Dagen. Op deze wijze wordt zichtbaar hoe studenten tijdens de opleiding leren hun creativiteit te ontdekken, te benutten en te ontwikkelen.

Wat kun je er zoal doen? In een speciaal ingerichte bioscoop is een aflevering te zien van “Hart van Cibap” een variant op “Hart van Nederland”, gemaakt door eerstejaars studenten van de opleiding Medewerker Vormgeving. In de toonzaal van de opleiding Meubelontwerper/-maker laten studenten hun eigen gemaakte meubels zien. Maak verder een eigen kunstkoe onder begeleiding van vakdocenten van de opleiding Decorateur en Restaurator of ga op de foto in de fotostudio van de 2D opleidingen.

Speel de hoofdrol in je eigen film door gebruik te maken van een greenscreen of maak een animatie met stopmotion. Loop langs de etalages bij de opleiding Vormgever Productpresentatie en bekijk de interieuradviezen van de opleiding Kleur- en Interieurvormgever. Laat een originele tweet achter op de twitterwall in het restaurant over de Open Dagen. De leukste tweet maakt kans op een Ipod.

Het Cibap is geen doorsnee mbo-school, maar een kleinschalige, zelfstandige vakschool. Het Cibap leidt op voor beroepen zoals interieuradviseur, etaleur, decorateur, grafisch vormgever, multimediaontwerper, restaurateur, werkvoorbereider, meubelmaker, verftechnisch adviseur, standontwerper, stylist en medewerker fotograaf.

Bezoek bij interesse het Cibap op vrijdag 3 februari van 14.00 uur tot 21.00 uur of op zaterdag 4 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de Open Dagen te bezoeken, houdt het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen op donderdag 29 maart en 22 mei. Meer informatie op: www.cibap.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.