burgemeester noten een prachting 2012

” Ondanks dat, schijnen de vooruitzichten somber te zijn. We worden gewaarschuwd voor een recessie.

Onze munt, de euro, staat er nog steeds slecht voor. Onvermijdelijk komen de bezuinigingen op ons af. Den Haag draait de kraan dicht en wij gaan daar het nodige van merken. Subsidies die omlaag gaan en tarieven die stijgen. In de kranten hebben we kunnen lezen dat zelfs de pensioenen niet meer zeker zijn. Een afwaardering van 7% zal volgens verwachting bij een groot aantal pensioenfondsen onvermijdelijk zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van ons stelsel gaan de uitkeringen dan echt omlaag. Echt niet best dus.

Toch ben ik optimistisch. Misschien omdat ik ook het afgelopen jaar weer zo gevoeld heb dat geld meer aandacht krijgt dan het verdient. Natuurlijk, sommigen hebben weinig maar de meesten van ons hebben genoeg. En van meer dan genoeg word je echt niet gelukkig. Ik weet het heel zeker. Overigens, pech overkomt je soms, maar geluk moet je uiteindelijk altijd zelf maken.

Ik wens een ieder van u een prachtig 2012.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.