broeders bij nonnen in zaal reimink

Toneelvereniging Plankenkoorts uit Lemelerveld speelt op dinsdag 17, donderdag 19 en zondag 22 januari de voorstelling ‘Broeders bij de nonnen, waar zijn we aan begonnen’ in Zaal Reimink in Lemelerveld.

Alle leden, inclusief de nieuwe jonge leden Sander Brooks, die dit jaar voor de tweede keer speelt en Mirjam Bosman, die als non haar toneeldebuut maakt, zijn spontaan ingetreden in een kloosterorde. Maar of de bedoelingen allemaal gericht zijn op bidden en werken is nog maar de vraag. Want wat moet moeder overste toch met al die pakjes? En waarom moeten de zusters al weken op een houtje bijten?

Onder de regie van de kersverse regisseur Joop Kieftenbeld wordt er gespijkerd, gelast, geschilderd en getimmerd aan het decor bij ‘Reimink, trefpunt aan het Kroonplein’ in Lemelerveld. En langzamerhand ontstaat een klooster, compleet met sober meubilair en zelfs een glas in lood raampje. Ook de naaister heeft de handen vol gehad aan het vervaardigen van pijen en habijten.

De uitvoering voor de Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) vindt plaats op dinsdag 17 januari om 19.30 uur. Kaartverkoop aan de zaal. Verdere uitvoeringen zijn op donderdag 19 januari om 20.00 uur en op zondag om 14.00 uur. Kaarten voor deze laatste twee voorstellingen kun je bestellen bij Reimink via 0572 371262.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.