boy soentpiet nieuwe trainer dames 1 flash

Na het vertrek van de trainer van het eerste damesteam van de Hypotheekgroep Flash Nieuwleusen heeft het bestuur op korte termijn Boy Soentpiet bereid gevonden om lopende het seizoen de taken van Wido Levering over te nemen. Boy Soentpiet (63), woonachtig in Meppel, is al een aantal jaren verbonden aan Flash Nieuwleusen en heeft het eerste damesteam eerder reeds getraind en gecoacht.

Boy traint op dit moment naast het vierde damesteam van Flash het eerste team van volleybalvereniging Rouveen en Zuidwolde. De eerste wedstrijd onder zijn leiding was gisteren tegen de hekkensluiter Ritola Zuidlaren. De Hypotheekgroep Flash moest deze wedstrijd winnen om aansluiting te houden met de middenmoot van de regiodivisie Noord.

De wedstrijd was een gelijk opgaande strijd tussen twee degradatiekandidaten. Uiteindelijk was het Flash Nieuwleusen die met een 4-0 overwinning liet zien dat zij thuishoren in de regiodivisie Noord. De doelstelling van het eerste team is handhaving in de regiodivisie. Met deze overwinning op Ritola is een belangrijke stap gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.