Home / archiefcentraal / bovenverdieping woning brandt uit

bovenverdieping woning brandt uit

De brandweerkorpsen van Lemelerveld en Ommen moesten vanmorgen om 8.30 uur uit rukken naar een woningbrand aan de Langsweg in Dalmsholte. Eenmaal aangekomen sloegen de vlammen al uit het dak. Er was op het moment van de brand niemand thuis. Door snel inzetten van de beide korpsen bleef de brand gespaard tot de bovenverdieping en heeft men het aangrenzende achterhuis ook bespaard. Wel liep de benedenverdieping veel roet en waterschade op.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.