Home / archiefcentraal / boskamp was klaar voor the voice finale

boskamp was klaar voor the voice finale

Rene Eijkelkamp stuurde op vrijdagavond 20 januari de eerste sms voor Erwin naar 3131 vanuit partycentrum de Boskamp in Dalfsen. Bij deze finale van The Voice of Holland werd Erwin Nyhoff derde. Party Centrum de Boskamp heeft alles uit de kast gehaald om er een super geslaagde avond van te maken.

Zo kon men met de bus vanuit Dalfsen naar de Boskamp en retour, en was er een ware Erwin Nyhofftaart aanwezig. In de pauze werd er snijboonschotel geserveerd en trad John Hill op met een violiste. Dat Nijhoff het niet gered heeft, lag niet aan zijn fans.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.