boekprimeur tijdens wereldkankerdag

‘Memoriesbank’ heet het boek dat op zaterdag 4 februari gepresenteerd zal worden in het Vechtgenotenhuis, naar aanleiding van de Wereldkankerdag. Het boek bevat verhalen die schuil gaan achter de mozaïekbank die onlangs is onthuld in de tuin van het Vechtgenotenhuis. In de bank zijn tal van herinneringen verwerkt van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Alle deze herinneringen zijn als ontroerende, aangrijpende verhalen en gedichten gebundeld in het boek.

De publieksdag wordt gehouden in het kader van Wereldkankerdag en iedereen is hiervoor welkom tussen 10.00 en 16.00 uur in het Vechtgenotenhuis. De dag is voorzien van een high tea, rondleidingen en informatie over de workshops die plaatsvinden in het Vechtgenotenhuis. Daarnaast is er een informatiestand van Samenloop voor Hoop. Hier maakt iedere bezoeker kans op een make-over door Berna’s Hairfashion in Ommen.

Ben je benieuwd naar het boek ‘Memoriesbank’ en wil je deze graag in het bezit hebben? Dan kun je het boek aanschaffen in het Vechtgenotenhuis en na 4 februari bij Bruna Ommen en Schuurman Plantage Dalfsen.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.