Home / archiefcentraal / bijna 5500 euro voor ommer verenigingen

bijna 5500 euro voor ommer verenigingen

De Ommer evenementen hebben het afgelopen halfjaar maar liefst 5.500 euro aan subsidie bij elkaar gesprokkeld bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria krijgt 4.000 euro voor instrumenten. Vereniging Sallands Bachkoor kan 1.550 euro tegemoet zien,

De toegekende bedragen zijn garanties. Dit betekent dat de bedragen op basis van een afrekening worden uitgekeerd, dus pas als het project heeft plaatsgevonden en alleen als het achteraf nodig blijkt. Voor apparatuur, kleding en instrumenten wordt een percentage van de totale kosten toegekend.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.