beweeg je fit

Annet Welleweerd en Corrie Oosterhof starten met nieuwe lessen ‘Beweeg je fit’ vanaf maandag 9 januari in Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Slagharen. Het gaat om combinatietrainingen met stretching, balans en cardio oefeningen op muziek. Tijdens de les wordt er afwisselend gebruik gemaakt van steps, gewichtjes en Dynabands. Spieroefeningen worden gedaan volgens de Pilates methode.

De les vindt op maandagochtend plaats in de Slaghen in Ommen, op maandagavond is de les te volgen in het Buurthuis Ommerkanaal. De Laarakkers en de Boslustschool zijn de locaties voor achtereenvolgens de dinsdag- en de woensdagavond. In Dalfsen vinden de lessen op dinsdagochtend plaats in de Trefkoele en in Hardenberg/Baalderveld op woensdagochtend. In ’t Noorderslag in Slagharen wordt er op vrijdagochtend les gegeven.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.welleweerd.nl of kun je contact opnemen met Annet Welleweerd, telefoonnummer: 0523-612747 of 06-10211378.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.