behendige honden in diamanthal

De Diamanthal in Balkbrug vormt op zondag 8 januari weer het decor voor een hondenbehendigheidswedstrijd. Aan de wedstrijd doen honden en hun baasjes vanuit het hele land mee. Het is de vierde wedstrijd in een serie van vijf.

Een groot aantal honden, van diverse rassen en groottes, strijdt in verschillende klassen om de prijzen. In de hallen zijn een paar parcoursen uitgezet met verschillende hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd.

De wedstrijd begint om 9.00 uur en duurt tot het eind van de middag. De entree is gratis. Meer informatie is op www.diamanthal.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.