auto in de sloot bij ongeluk dalmsholte

Bij een ongeluk op de N348 bij Dalmsholte is vrijdagmorgen een behoorlijk ongeluk gebeurd. Een automobiliste wilde de provinciale weg oversteken, maar zag een automobilist die uit de richting van Ommen kwam over het hoofd.

De overstekende auto werd vol aan de bestuurderskant geraakt, sloeg over de kop en belandde verderop op de kop in de sloot. De brandweer van Lemelerveld was kort na de ambulance ter plaatse, maar hoefde het ambulancepersoneel niet te assisteren bij het bevrijden van de beide bestuurders.

De brandweer uit Ommen heeft later de bergers geholpen bij het opruimen van de brokstukken. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.