alzheimer cafe

Hoe werkt het geheugen? En is behandeling mogelijk?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Algemene informatie over dementie en informatie over spellen, boeken en prenten zal aanwezig zijn op de foldertafel.

Op 16 januari om 19.30 uur start het programma, maar als je eerst rustig een kopje koffie of thee wilt drinken is dat ook mogelijk. De zaal is al vanaf 19.00 uur geopend. De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.