activiteiten rond loverboys problemen in regio

In samenwerking met de Hervormde Kerk Nieuwleusen, de Protestantse Gemeente in Oudleusen en de Gereformeerd Kerk (vrijgemaakt) in Dalfsen houdt de SMON een aantal voorlichtingen. Linda Futa – van Gogh van www.openogen.com – en Anita de Wit – van www.stoploverboys.nu – openen ogen door hun verhaal te vertellen over het ware leven van een loverboy-slachtoffer.

Geen mooie jongens, liefde of romantische liefdeservaringen, maar de harde werkelijkheid over meiden die gedwongen in de prostitutie terecht komen. Als ervaringsdeskundigen weten ze als geen ander de harde waarheid over loverboy-praktijken in Nederland. De voorlichtingen zijn voor ouders en jongeren vanaf 14 jaar, deelname is gratis.

Voor de vierde klas van het Agnieten College wordt een speciale les gehouden over het thema en Linda Futa-van Gogh zal haar verhaal in de klas vertellen. Ook in jongerencentrum Time Out aan de Julianalaan 10, worden jongeren geïnformeerd over de gevaren van loverboys.

Mevr. Penning – van der Velde, jeugdagente van politie IJsselland, zal aanschuiven bij de gesprekken met jongeren en tips en adviezen geven over wat te doen bij vermoedens van loverboys. Voor meer informatie over het programma van de SMON kun je contact opnemen met Mevr. E. Kloekhorst-Augustijn via 0529-482121 of via erika@smon.nl

Landstede Welzijn houdt in jongerencentrum Hey You aan de Bloemendalstraat 22 in Dalfsen een theatervoorstelling voor moeders en dochters. De theatervoorstelling gaat over een meisje dat langzaam in de handen van een loverboy dreigt te raken. In het jongerencentrum worden de gehele week speciale activiteiten georganiseerd voor jongeren. Voor meer informatie over het programma in Hey You kun je contact opnemen met Mevr. Versteeg via mversteeg@landstede.nl.

Activiteitenoverzicht

Dalfsen:

Maandag 23 januari van19.30 – 22.00 uur, Praatgroep voor meiden vanaf 14 jaar. Jongerencentrum Hey You in Dalfsen.

Woensdag 25 januari van 16.00 – 18.00 uur, een theatervoorstelling voor moeders en dochters. Opgave verplicht via het Jongerencentrum Hey You in Dalfsen.

Vrijdag 27 januari van 20.00 – 22.00 uur. Voorlichting voor jongeren vanaf 14 jaar met interactief spel over liefde en relaties bij het Jongerencentrum Hey You.

Woensdag 8 februari van 19.30 – 22.00. Voorlichting Loverboys door Anita en een ex-slachtoffer loverboy. Voor ouders en jongeren vanaf 14 jaar. Gereformeerde Kerk, vrijgemaakt aan de Brethouwerstraat 19.

Nieuwleusen:

Woensdag25 januari van 19.30 – 22.00 uur een voorlichting over Loverboys door Linda Futa-van Gogh, ex-slachtoffer loverboy. Voor Ouders en jongeren vanaf 14 jaar. Hervormde Kerk Nieuwleusen, aan de Dommelerdijk 102.

Donderdag 26 januari van 19.30 – 22.00 een voorlichting over Loverboys door Linda, ex-slachtoffer loverboy. Voor jongeren vanaf 14 jaar SMON, Jongerencentrum Time Out, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Vrijdag 3 februari van 12.45 – 14.30 uur. Voorlichting voor 4e klas Agnieten College.

Oudleusen:

Donderdag 9 februari van 19.30 – 22.00 uur. Voorlichting Loverboys door Anita en een ex-slachtoffer loverboy. Voor Ouders en jongeren vanaf 14 jaar. In de Wiekelaar aan de Spiegelstraat 6 in Oudleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.