acht aeds gestolen in hardenberg

De AED’s vertegenwoordigen een waarde van 3000 euro per stuk en kunnen in noodsituaties mensenlevens redden.

De gestolen AED’s hingen op de volgende plekken: Gereformeerde kerk, Wilhelminastraat 3, Dedemsvaart, Rabobank Dedemsvaart, Julianastraat 21, Dedemsvaart, Rabobank Balkbrug, Molenweg 12, Balkbrug, Trefpunt, Meppelerweg 37, Balkbrug, De Wheem, Oud Avereest 22, Balkbrug, Boslaan 23, Balkbrug, Rabobank Slagharen, Herenstraat 23, Slagharen, Spar aan de Jupiterplein 1 te Hardenberg.

De diefstal van de AED op één van de diefstallocaties is op bewakingsbeelden vastgelegd. De politie onderzoekt momenteel of deze beelden geschikt zijn voor opsporingsberichtgeving. Mensen die informatie hebben of iets verdachts hebben gezien dat met de diefstallen te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800-7000. Anoniem melden kan via Bel-M: 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.