10 jarige met vuur in gezicht gespoten

De jongen was onder brug aan het spelen. De twee andere jongens waren daar ook. Zij spoten met een spuitbus deodorant en hielden daarbij een aansteker waardoor een steekvlam ontstond. Toen het slachtoffer de jongens waarschuwde voor de gevaarlijke situatie spoten ze hem met de brandende bus in het gezicht. De jongen liep hierbij lichte brandwonden in het gezicht op en brandgaten in zijn jas. De jongen is naar het zwembad gerend en daar door personeel geholpen. Hij kon vervolgens zelf naar huis fietsen.

De politie is een onderzoek gestart naar de twee jongens en wil graag in contact komen met getuigen van het incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hardenberg via telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.