Home / archiefcentraal / zvoschutte club hac 2 7 5

zvoschutte club hac 2 7 5

Woensdag 7 December kwam Club Hac 2 uit Twello op bezoek. De uitwedstrijd werd ternauwernood gewonnen met 3-4. ZVO/Schutte Informatisering laat nog steeds erg wisselende wedstrijden zien en met

name de thuiswedstrijden zijn niet echt goed te noemen. Ook deze wedstrijd werd er slecht begonnen.

Al na 7 minuten stonden ze met 0-2 achter. In de 8e minuut was het Rik Jan De Groot die iets terug deed 1-2 maar het was Club Hac dat veel gevaarlijker was. Na een kwartier spelen stond de teller al op 1-3 en het zag er slecht uit voor ZVO/Schutte Informatisering. Op de bank werd iedereen weer op scherp gezet maar ondanks de 2-3 van Koen Tip in de 19e minuut was de achterstand met rust al opgelopen tot 2-5.

In de rust moest er dus een hartig woordje gesproken worden door coach Dennis van Dijk. Ook werd nu besloten om weer met de meevoetballende keeper te spelen om zo Club Hac nog meer onder druk te zetten. Al snel kreeg de ploeg uit Ommen meer grip op de wedstrijd. In de 30e minuut was het Rick Koelman die de 3-5 op het bord zette. Niet veel later was daar de 4-5 door Stefan Veenstra die een voorzet van keeper Erik Logtenberg van dichtbij mocht binnen tikken.

ZVO/Schutte Informatisering bleef goed druk zetten in deze fase en Club Hac kwam er niet echt gevaarlijk meer uit. Het duurde echter tot de 41e minuut voordat de gelijkmaker op het bord kwam. Wederom was het keeper Erik Logtenberg die aan de basis stond want een gekeerd schot van hem werd in 2e instantie door Redmar Roelofs binnen getikt 5-5. De wedstrijd was inmiddels ook wat harder geworden en met name Club Hac was aan het solliciteren naar een gele kaart. Deze viel ook in de 43e minuut maar een andere speler was het hier duidelijk niet mee eens en schoof dit niet onder stoelen en banken. Resultaat was nog een gele kaart en zo mocht ZVO/Schutte Informatisering 4 tegen 2 spelen.

Het was Rik Jan De Groot die zijn tweede van de avond mocht maken 6-5. In de 46e minuut ging het weer mis bij Club Hac en viel er weer een gele kaart. Nu voelde de degene die er eerst ook wegens commentaar afgestuurd was zich helemaal genaaid door de scheidsrechter en ging duidelijk te ver met als gevolg een directe rode kaart. ZVO/Schutte Informatisering mocht nu weer 4 tegen 2 spelen maar profiteerde hier niet van binnen de 2 minuten. In de 4 tegen 3 situatie ging het echter wel goed en het was Stefan Veenstra die de keeper uitkapte en zo de bevrijdende 7-5 op het bord zette in deze lastige wedstrijd.

door André Holtvoort

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.