Home / archiefcentraal / zieke kinderen krijgen een knuffel

zieke kinderen krijgen een knuffel

KiKa – Kinderen Kankervrij – werft fondsen die ten goede komen aan de kinderkankercentra in Nederland. De opbrengsten worden aangewend voor onderzoek om versneld therapieën beschikbaar te kunnen stellen voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. De aanschaf van de mascotte van Kika, de Kikabeer, is één van de middelen om dit doel te bereiken. De Kikabeer staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

The Phonehouse voelt zich betrokken bij dit doel en heeft een groot aantal beren gekocht. Een deel ervan had nog geen bestemming gekregen. Lisette Broekhuizen, contactpersoon van één van de regionale verkooppunten van Kikaberen, wist wel een bestemming: kinderen in het ziekenhuis in Hardenberg. “Blije gezichten wil ik zien”, zegt ze. Dat zal wel lukken met de Kika knuffelberen. Ilse Eylerts, pedagogisch medewerkster van de kinderafdeling nam de beren dankbaar in ontvangst.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.