Home / archiefcentraal / zevende zvoschutte zaalvoetbaltoernooi

zevende zvoschutte zaalvoetbaltoernooi

In sporthal De Carrousel vindt het 7e ZVO/Schutte Informatisering zaalvoetbaltoernooi plaats. De deelnemers die gaan strijden zijn ZVO/Schutte Informatisering, OZC, ZZVV uit Zuidwolde, SV Nieuwleusen en Hardenberg’85. Zij worden geleid door scheidsrechters Schrik en Mobach. Het toernooi wordt door veldvoetballers beschouwd als voorbereiding op het Protos Weering Toernooi. Je kunt de wedstrijden gratis bezoeken op 21 december, vanaf 19:00 uur.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.