zendelinge vertelt over haar werk

Ine Knoop is een reizende zendelinge die het Evangelie van Jezus Christus verspreid in onder andere de grootste moslimnatie ter wereld, Indonesië. Op dit moment ligt haar werkterrein nog vooral in Papua Nieuw Guinea. “Papua’s zijn christenen en ze hebben goed onderwijs over het Woord van God nodig”, vindt Ine Knoop.

Knoop bezoekt gebieden waar veel mensen wonen die niet kunnen lezen en schrijven en houdt daar grote bijeenkomsten om de mensen te leren uit het Woord van God en over de relatie met Gods uitverkoren volk Israël. Ine spreekt ook op universiteiten voor studenten en docenten.

De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel wordt er een collecte gehouden waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het werk van Ine Knoop en haar stichting ‘t Mosterdzaadje. Voor informatie kun je kijken op www.deterebint.com of bellen met 0529-481044.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.