zanggroep out of the blue kersttour

Het concert wordt uitgevoerd op vrijdag 16 december 2011 in de door het koor in kerstsfeer gebrachte Ontmoetingkerk, aan de Burgemeester Backxlaan 269 te Nieuwleusen. Aanvang 19.30 uur.

Aan dit concert werken mee: Kinderkoor De Nachtegaaltjes onder leiding van Carla Aalbers en het jeugdorkest van Crescendo Excelsior onder leiding van Angelica Braam. De beide koren zullen ook gezamenlijk enkele liederen ten gehore brengen en het jeugdorkest zal de koren in een van de gezamenlijke nummers begeleiden. Out of the Blue, onder leiding van Rineke Marwitz, neemt je mee op een muzikale reis van de winterse kerst in Rusland via Polen, Duitsland, Nederland en België naar een zomerse kerst in Zuid-Afrika. Op die reis zullen ook enkele tussenliggende landen worden aangedaan inclusief een trans-Atlantisch uitstapje naar Mexico.

Uiteraard zal Stille Nacht, hèt kerstlied, in dit geval in een verrassend arrangement, niet ontbreken op het repertoire. Het programmaboekje geeft van alle anderstalige liederen een korte vertaling zodat bezoekers niet met onbegrijpelijke muziek worden opgezadeld en ontspannen kunnen luisteren en genieten. Door deze opzet onderscheidt dit concert zich van de reguliere kerstconcerten en is het uniek voor Nieuwleusen en omgeving. Kaarten à 5 euro (kinderen tot en met 12 euro 50) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The Readshop, Douma Schoenen, via www.blueonline.nl en uiteraard aan de kassa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.