zang en muziek in grote kerk

Voor de kerk wordt een tent opgesteld waar tijd en plek is voor ontmoeten. Ook staan er informatiestands opgesteld van World Servants en de stichting Gelijke Kansen Kenia. In de kerk zijn er optredens van lokale artiesten. Van 18.30 tot 18.50 uur zijn Margo en Christine van den Brink te zien en te horen en vanaf 19.00 tot 19.20 uur is er een optreden van Jan en Natasja Kramen. Vanaf 19.50 tot 20.10 uur speelt en zingt Gospelkoor Akousate de sterren van de hemel en de avond wordt afgesloten met een concertje van het Vocal ensemble Cantabile. Dit optreden begint om 20.15 en is om 20.35 afgelopen. Om 19.30 uur zorgen de gezamenlijke kerken voor een spectaculaire verrassing op het Kerkplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.