Home / archiefcentraal / zaalvoetbaltoernooi verloopt goed

zaalvoetbaltoernooi verloopt goed

De poules waren op leeftijd en vereniging ingedeeld, maar wat het toernooi zo bijzonder maakt, is dat spelers van verschillende teams bij elkaar ingedeeld worden en er zowel jongens-, meisjes- als gemengde teams meededen.

Bij de C-jeugd waren er 10 teams en 57 deelnemers, bij de D-jeugd 8 teams en 55 deelnemers, bij de E-jeugd 8 teams en 67 deelnemers en bij de F-jeugd 12 teams en maar liefst 93 deelnemers. De voetballers werkten zich, onder begeleiding van A-, B-, C-spelers en ouders, in het zweet voor de eeuwige roem en een stuk taart. Bij de C- en D-jeugd won een team van SV Dalfsen en bij de E- en F-jeugd een team van de ASC’62.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.