Home / archiefcentraal / yoga en mindfulness in brucht en ommen

yoga en mindfulness in brucht en ommen

Ze geeft cursussen in haar eigen praktijk in Brucht en in Pro Elan, Beerzerweg 5 E in Ommen. In Pro Elan op dinsdagochtend van 09:00 uur tot 10:30 uur, yoga en mindfulness en van 10:45 uur tot 11:45 uur yoga.

Voor iedereen die op een bewuste en ontspannende wijze een uur met het lichaam wil bezig zijn, is yoga bij uitstek geschikt. Yoga heeft een ontspannend effect op de geest en maakt het lichaam bij regelmatige beoefening, lenig en sterk zonder het lichaam zwaar te belasten. Door het beoefenen van yoga leer je beter ademen en te ontspannen.

Mindfulness is een training waarbij je leert opmerkzaam te zijn in het moment. Het vergt inzet om resultaat te kunnen verwachten maar uit onderzoekt blijkt zonder meer dat deze techniek werkt. Het is geschikt voor een ieder die een druk leven heeft, de gene die last heeft van spanning, stress, onrust of pijnklachten. Ook voor een ieder die last heeft van angsten, piekeren, perfectionisme of depressieve gevoelens. Of als je wilt leren om meer te genieten van het leven en in het “hier en nu” te zijn. Tevens als je meer inzicht wilt in je eigen gedrag en denkpatronen. Zowel yoga als mindfulness geven rust, ontspanning en een goede energiebalans.

Wil je meer weten bezoek de website: www.yogabrucht.nl of bel 0523-231156.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.