Home / archiefcentraal / workshop glasfusing

workshop glasfusing

Glasfusing is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten. Glasfusing biedt zo ook de mogelijkheid om de verschillende kleuren van glasdelen met elkaar te laten vervloeien of te vermengen.

Je kunt bekend worden met deze techniek tijdens een workshop op 28 december in atelier Wiepocreatief, Balkerweg 47 in Witharen. Opgeven kan bij Sjack Postma, telefoon 06-20286977 of mail naar info@sjacks-ambachten.nl . De workshop begint om 13:30 uur tot 16:30 uur.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.