wildeboer groep zaalvoetbaltoernooi

Een commissie bestaande uit scheidsrechters zal deze aan het einde van de dag bepalen.

“We hopen weer op een geweldige mooi sportevenement”, aldus mede organisator en Asc keeper Jan Westerman. Onderstaand overzicht is van de deelnemende teams. Aanvang is 28 december om 09:30 uur en de finale zal om 18:15 uur worden gespeeld in de Sporthallen te Nieuwleusen. Na afloop van het toernooi is iedereen uitgenodigd voor de gezellige feestavond.

Teams:

FC Ankum (Dalfsen) Die Mannschaft (Dalfsen) Ten Toe (Lelystad) Lekker Balle (Nieuwleusen) Team de Zon (Ommen) Buut Bukkems (Dalfsen) Vazel (Nieuwleusen) Team Lans (Dalfsen) Pvdt (Balkbrug) Fc Wuppert (Nieuwleusen) Koezicht (Dalfsen) Dit is niet Ok (Dalfsen) Fc Quick (Ommen) Fc Bal op Dak (Niewleusen) Olympics (Nieuwleusen) Gebo (Ommen) Brekiezer (Nieuwleusen) F-Team (Nieuwleusen) Atletico Dieto (Dedemsvaart) Flugel Express (Nieuwleusen) Bianco Celesti (Dedemsvaart) Roo Rubber (Nieuwleusen) De winaars van vorig jaar (Dalfsen) en SVN 5 (Nieuwleusen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.