Home / archiefcentraal / werelddansen voor 55

werelddansen voor 55

Samen door de wereld dansen, met respect voor al die andere dansstijlen, is wat internationale volksdansers bindt. Je kunt typische Israëlische passen, Roemeense – en andere Balkan dansstijlen leren. Je maakt kennis met de Franse volksmuziekjes en leert statig lopen op Russische muziek om weer weg te zwijmelen bij een Zweedse wals. Natuurlijk kun je ook Nederlands dansen.

Als je wil dansen, er start een nieuwe groep op maandagavond 9 januari om 20:00 uur. Eerst zijn er twee proeflessen tot 21:30 uur in een zaal van Sporthal De Schakel, Koningin Julianalaan 10, 7711 KK Nieuwleusen, 0529-480813. Je kunt je na de proeflessen inschrijven voor 14 lessen voor 56 euro. Wel moeten minstens 14 mensen zich inschrijven. Meer informatie bij Magriet Zandink: 0529-434570.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.