wedstrijd van de week holten ovc21

Wanneer OVC ’21 het competitietreffen met Holten wint, gaan ze als koploper de winterstop in. Daarnaast wordt Holten op acht punten gezet. In Ommen zien ze deze wedstrijd dan ook zwaarder in dan de wedstrijd tegen USV die zondag werd gewonnen.

De eerste wedstrijd op sportpark de Westbroek leverde een zege op voor de ploeg uit Holten (1-2). OVC’21 is dus gewaarschuwd en zal er alles aan doen om de punten mee terug te nemen naar Ommen.

Het zelfvertrouwen is groot bij OVC’21. Het scoren gaat ze makkelijk af, al lieten ze zondag tegen USV veel kansen liggen. Holten heeft wat goed te maken na afgelopen zondag, waar het met 1-0 verloor in de slotseconden van Broekland. Wil het nog meedoen om de titel zal er zondag gewonnen moeten worden op sportpark Meermanskamp waar om 14.00 uur afgetrapt wordt.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 11 december 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.