Home / archiefcentraal / waterschap regge en dinkel rond feestdagen gesloten

waterschap regge en dinkel rond feestdagen gesloten

Het waterschap Regge en Dinkel is gesloten van 24 december 2011 tot en met 1 januari 2012. In geval van calamiteiten en incidenten is het waterschap bereikbaar via telefoonnummer 0546 – 83 25 25. Gewone meldingen, waarvan de afhandeling kan wachten tot 2 januari, kunnen via het meldingenformulier worden ingestuurd. Het meldingenformulier is te vinden op de website van het waterschap: www.wrd.nl, onder ‘meldingen’. Op 2 januari 2012 is het waterschap vanaf 8.00 uur weer bereikbaar.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.