Home / archiefcentraal / volop kerstinspiratie bij atelier de wilde roos

volop kerstinspiratie bij atelier de wilde roos

voor te gaan. Op 17 december houdt ze een kerstinstuif voor liefhebbers van bloemen en natuurlijke accessoires.

Met drie operaties achter de rug, zag ze de Herfstfair niet echt zitten, maar nu begint het toch te kriebelen. “Ik word altijd helemaal blij van bloemstukken en creatieve dingen. Daar kan ik echt van genieten. Ik vind het ook leuk om dat te delen met anderen, maar vanwege mijn operaties zag ik mezelf in oktober nog niet echt slepen met grote potten en stukken. Eigenlijk vond ik dat toch wel jammer. Nu ik mezelf wat beter voel, heb ik besloten om in plaats van een Herfstfair, een Kerstfair te houden.”

Harriet wil het bescheiden aanpakken, dus ruimt ze niet haar hele atelier uit, maar gebruikt ze de authentieke schuur op haar erf. “Ik zie het al helemaal voor me hoe die er straks uitziet, versierd met kerstlichtjes en bloemen. In die schuur wil ik op 17 december van 10.30 tot 17.00 uur demonstraties geven in het maken van kerststukken”, vertelt Harriet. “Het is niet echt een workshop, maar meer gewoon lekker creatief bezig zijn, vuurkorven aan, glühwein erbij, elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. Mensen kunnen overigens wel kransen en boeketten kopen om thuis aan de slag te gaan.”

Wat ze precies gaat maken weet ze nog niet. Liever gezegd, dat weet ze eigenlijk nooit van tevoren. “Ik zorg altijd voor mooie materialen in mooie kleuren en ga dan gewoon aan de slag. Al werkend zie ik het dan groeien onder mijn handen. Dat vind ik zelf een hele prettige manier van werken, ik kan er veel van mezelf in kwijt.” De kerstfair duurt tot 17.00 uur, daarna wil Harriet zelf nog even naar de kerstmarkt in Ommen. “Daar is het altijd zo gezellig, dat wil ik zeker niet missen”, zegt ze enthousiast. De Kerstfair bij Atelier De Wilde Roos is op zaterdag 17 december van 10.30 tot 17.00 uur, Emslandweg 1d, Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.