volle bak voor stuwzangers in dalfsen

Vanuit de gehele regio – tot ver daar buiten – kwam men af op deze feestelijke middag en het blijkt dan ook dat het huidige repertoire van ‘de Stuwzangers’ behoorlijk aanslaat. Nieuw waren ditmaal ‘The Rose of Allendale’, ‘Sterrenhemel van Hawai’ en ‘Paarlen van de Zuidzee’. In ‘Sterrenhemel van Hawaii’ soleerde Andries Lafaille. Nostalgie van de bovenste plank. De heer Baarslag en zijn vrouw waren speciaal aanwezig om ‘Bora, Bora’ nog eens te horen. Wlly van ‘Het Boskamp’ was bijzonder tevreden over het verloop van de middag en hij denkt zeker aan een vervolg. Na deze grandioze middag spoedden de mannen en vrouw onder leiding van dirigent Flip Jonkman naar een volgend optreden. Lid Jan Willem Meyer, die onlangs een punt gezet achter zijn carrière bij de stuwzangers, en zijn Jo waren maar liefst 65 jaar getrouwd. Ook dat moest, volgens de zangers, gevierd worden. De Stuwzangers’zijn al weer gecontracteerd voor volgend jaar 2 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.