Home / archiefcentraal / volkskerstzangdienst in oud avereest

volkskerstzangdienst in oud avereest

Zaterdagavond 24 december is er een volkskerstzangdienst in de Reestkerk te Oud-Avereest. Deze dienst begint om 21:30 uur.Medewerking wordt verleend door de kerken in Balkbrug. De muzikale omlijsting is van muziekvereniging Cresendo-Excelsior onder leiding van Angelica Braam. Voor deze avond is er een gelegenheidsmannenkoor uit Balkbrug onder leiding van Dick Huzen en Daniëlle Bredewold-Huzen op de piano. De meditatie komt van dominee Meinske van der Wal.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.