verpleegkundig consulent bij medifast

De maatschappij maakt een ommezwaai van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag. Er komt steeds meer aandacht voor preventie. Fitheidtesten en preventieve spreekuren zijn daarvoor belangrijk. Zowel bedrijven als particulieren kunnen daarvan gebruik maken.

Om mensen gezond te houden en te voorkomen dat er zorg nodig is, is er een goed samenspel nodig tussen huisartsen en specialisten. De huisartsen zijn de poortwachters van de zorg, de specialisten hebben diepgaande medische kennis. Samen kunnen zijn er voor zorgen dat mensen gezond blijven.

Vaak zijn daarvoor echter wel interventies en gedragsveranderingen nodig. Medifast heeft een compleet programma dat gericht is op preventie en life style management. Daarmee vormt zij een brug tussen huisartsen en specialisten.

Medifast is een zorgonderneming die gelieerd is aan de Saxenburgh Groep en heeft vestigingen in Hardenberg, Coevorden, Ommen en Dedemsvaart. Medifast bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt. Kijk op www.medifast.nl, stuur een mail naar info@medifast.nl of bel 0523-276543.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.