Home / archiefcentraal / verkoop afgeschreven boeken in bibliotheek

verkoop afgeschreven boeken in bibliotheek

Een grote hoeveelheid afgeschreven boeken zijn vanaf heden te koop in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat in Ommen. De bieb heeft de afgelopen maanden de collectie flink gesaneerd. Boeken die niet meer actueel zijn komen vervolgens in de verkoop. Voor een kleine prijs kan er een voorraadje boeken voor de donkere dagen aangelegd worden. De verkoop gaat door zolang de voorraad strekt. Rond de feestdagen is de bibliotheek gewoon geopend, met uitzondering van tweede kerstdag en oudjaarsdag.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.